haikal's FotoPage

By: Muhammad haikal

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Sunday, 7-Dec-2008 12:43 Email | Share | | Bookmark
hakim...si tembam

 
 
 
View all 9 photos...


Tuesday, 7-Oct-2008 01:19 Email | Share | | Bookmark
Muhammad Hakim

 
 
Ini putera kedua kami Muhammad Hakim Bin Ezri....bersalin kali kdua ni pun cser gak..tp kali ni gynae kata baby besar...terkejut gak masa dia ckp baby 4.15kg....Alhamdulillah kali ni rasa luka cser cam cpt baik dalam smggu dah ok...may be sbb dah ada experience sblum ni....


Wednesday, 17-Sep-2008 00:55 Email | Share | | Bookmark
cerita sbelum raya

dah lama xupdate fp nie...bulan puasa ni mmg bz sgt2...nak habiskan silibus sebelum raya sbb lepas raya dahnak cuti panjang utk bersalin....kita cuma merancang tp Allah yang menentukan semuanya....mggu kedua puasa Haikal demam dan x nak mkn.so bawaklah dia pi klinik dkt2 sini...masih x ok...ptg tuh tgk Haikal mcm dah lembikk jer sbb dah x nak mkn..susu pun puas pujuk baru nak minum itupun x abis....ptg tuh ajak abang bawak haikal jumpa Dr Allen....Haikal kna admit sbb doc kata Haikal kena HFMD....Mlm tuh mama ngan abah teman haikal kat putra sementara tunggu pak ngah ngan mak ngah Haikal sampai dari kedah...bila adik sampai dari Kedah, baru kitaorg tahu mak msuk wad kul 3 pg tuh...dugaan betul....masa tuh call mak dia ckp diorg ak bawk dia pi scan kepala..so kitaorg tuggu result dia mcm mana dulu br decide nak balik kdh ke x?....Dalam kul 10 pg tuh call abah, depa cakap satu urat kat kpala mak dah bocor so dia kena thn kat icu....lepas tu jumpa Dr Allen ckp mak msuk icu kat putra medical center and I ask him whether I can transfer my son to the same hosp or not? He said no problem and he wrote a letter to pmc doc....
lepas solat jumaat bertolak balik kedah, sampai pmc dalam kul 1 pagi..abah dah tunggu kat sana...sampai jer terus admit kat isolation room kat sana dan kebetulan satu level ngan icu......esoknya abang terus balik jhr flight kul 11 pgi dari penang...kesian abang sbb hari isnin, selasa dan rabu abg ada exam utk pengesahan jawatan....
Haikal stay sana dalam 4 hari jer..ok lah sbb letih ler jaga dia masa ngandung ni....Alhamdulillah mak pun dah beransur baik...cuma dr Chan pesan dia x bleh buat keja berat dan ubat x blh miss langsung...


Sunday, 13-Jul-2008 10:14 Email | Share | | Bookmark
koleksi aksi haikal

apa pandang-pandang
handsome tak?
 
View all 12 photos...


Sunday, 2-Mar-2008 04:16 Email | Share | | Bookmark
Haikal dah nak jadi ABANG HAIKAL...

family day UTHM
 
 
View all 4 photos...
tak de apa yg nak diupdatekan...Alhamdulillah haikal dah nak jadi abg, macam biasalah baru 7 mggu tp dah naik 2 kg. Ngandung kali ni teruk sikit banding dgn haikal dulu...dulu maybe sbb ayah haikal keja jauh sbb tulah rasa sihat jer masa ngandung...skang ni dah satu tmpt keja sbb tu lah mama jadi mcm nengada2 sikit hehehe..haikal pun sama naik, tak bleh salah sikit mesti mengamuk...sabar2....






[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net